2011. január 4., kedd

Madárles...


Ez a kőkupac már két éve az udvarunk lakója. Nem túl szép látvány, de gondoltam, ha már itt van megpróbálom hasznosítani is. Ebből lett a les. Még a kitekintő részt és a hátulját le kell fedni valamivel, de lassan-lassan kész lesz.





Sajnos még nem nagyon látogatott az etető, de lagalább már láttam néhány madarat. A fotók nem sikerültek jól, de ízelítőnek azért megteszi. Remélem hamarosan fellendül a forgalom és sokkal jobb képek is készülnek majd.

2 megjegyzés:

  1. Látom roppant kreatív vagy. Arról lehetne vitázni, hogy ez kőrakás-e vagy betontégla, de nincs értelme.:-) A lényeg az, hogy bombabiztos lest raktál össze belőle. Szerintem hamarosan jönni fognak a madarak is. Rájuk sajnos nem hat a marketing, de ha páran észreveszik az új "büfét" akkor egymást közt fogják népszerüsíteni. Ehhez kell egy kis idő, de megéri türelmesen várni és rendszeresen etetni őket.
    Szép a kékcinegéd és a szenesek is. Az almára a rigók fognak jönni.

    VálaszTörlés
  2. Úgy gondoltam ha már megszokták a látványát, nem fogja őket zavarni ha én is ott vagyok. Remélem igazad lesz és jönni fognak. Az almát azért tettem ki mert sok rigót láttam a környéken és nekik szerettem volna kedvezni. Ők jönnek is, de mág nem elég bátrak:( Türelmes vagyok, mert nagyon szeretnék jó fotókat készíteni.

    VálaszTörlés